Dit zijn de 10 beste series op HBO Max (2023)

De nieuwe videodienst HBO Max is inmiddels al een tijdje in Nederland te ontvangen en streamers weten de flinke dosis films en series uit het aanbod steeds beter te vinden. Heb je nog niet 100% op een rijtje welke titels het kijken waard zijn? Wij hebben hier de Top 10 beste series op HBO Max in Nederland op een rijtje gezet, zodat jij weet welke namen je direct aan je kijklijst toe zou moeten voegen. Dit overzicht werd voor het laatst bijgewerkt in februari 2023.

Bespaar nu ruim 34% op HBO Maxmet films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Top 10: de beste series op HBO Max in Nederland in februari 2023

Direct bij de lancering van de streamingdienst werd er een groot deel van de catalogus van HBO, Max Originals, DC, Warner Bros. en Cartoon Network toegevoegd, maar in de tussentijd zijn er nog veel meer titels online verschenen. Je kunt je hier op de officiële website van HBO Max direct aanmelden voor een account, waarna je kunt beginnen aan de films en series. De onderstaande 10 series worden het hoogst gewaardeerd door bezoekers van de internationale filmdatabase IMDb. In ons overzicht van het aanbod van HBO Max in Nederland vind je wat er allemaal op de streamingdienst te vinden is naast deze titels. Bekijk ook de top 10 beste films op HBO Max.

10. Succession (3 seizoenen)

Succession: Season 1 | Official Trailer | HBO

In totaal 9 Primetime Emmy’s, een score van #59 op de lijst van best beoordeelde films aller tijden en een gemiddelde van een 8,8 uit meer dan 100.000 stemmen. Dat is Succession. De serie was volledig op Ziggo Movies & Series te bekijken, maar verdween er voor het grootste deel op 31 december 2021 en zal binnenkort naar HBO Max in Nederland komen.

9. The West Wing (7 seizoenen)

The West Wing's Longest "Walk and Talk" | HBO Max

(Video) Top 5 HBO TV Series of 2022

Dit is met recht een klassiekertje te noemen. The West Wing draaide van 1999 tot 2006 en behaalt een 8,9 uit 72.000 beoordelingen. De prijzenkast is gevuld met maar liefst 26 Primetime Emmy’s. Het verhaal van de dramaserie met onder andere Martin Sheen, Rob Lowe en Allison Janney gaat over de staff die zich bevindt in de westvleugel van het Amerikaanse Witte Huis.

8. True Detective (3 seizoenen)

Fan van intrigerende misdaadverhalen en zinderende thrillers? Dan is True Detective echt wat voor jou. Martin Hart speelt rechercheur Woody Harrelson en Matthew McConaughey verplaatst zich in de rol van detective Rust Cohle. De voormalige partners werkten in de jaren ’90 in Louisiana’s Criminal Investigation Division. In 2012 worden de twee apart ondervraagd door rechercheurs over hun meest geruchtmakende zaak: de macabere moord op een prostituee in 1995 door een mogelijke seriemoordenaar. Terwijl ze terugblikken op de zaak worden Hart en Cohle’s persoonlijke achtergrondverhalen en vaak gespannen relatie een belangrijk aandachtspunt. Met een 8,9 staat deze op plek 32.

7. Friends (serie, 10 seizoenen)

The Best Of Chandler Bing & Joey Tribbiani | Friends | HBO Max

Netflix-abonnees klaagden steen en been toen eind 2021 onder andere Friends en meer geliefde toptitels uit het aanbod van de streamingdienst werden verwijderd. Dit kwam doordat de uitzendrechten verliepen en in beheer zijn van WarnerMedia. Daardoor kunnen we ook deze populaire en klassieke sitcom over 6 twintigers in Manhattan op HBO Max in Nederland streamen. En ooh ja, de reünie-aflevering uit 2021 is er ook te zien. Friends scoort op IMDb met een 8,9 uit bijna een miljoen stemmen.

(Video) Top 10 HBO Max Shows You Should Be Watching

6. Rick and Morty (6 seizoenen)

Rick and Morty | The (Fake) Vat of Acid | HBO Max

Adult Swim is onderdeel van Cartoon Network, wat op haar beurt weer valt onder Warner Bros. en dus WarnerMedia. De animaties van deze studio zijn gericht op een publiek tussen de 18 en 24 en omvatten onder andere American Dad, Cowboy Bebop, Family Guy, Futurama en… Rick and Morty! Dit geanimeerde kijkcijferkanon over een wetenschapper en zijn niet al te slimme kleinzoon krijgt op IMDb een 9,1 uit bijna een half miljoen stemmen en staat hiermee op de #14 van beste series aller tijden. Ook heeft hij al 2 Primetime Emmy’s weten te winnen.

5. The Sopranos (6 seizoenen)

The Sopranos - Season 6 Trailer - Official HBO UK

Dit is een fenomenale klassieker in de wereld van de misdaaddrama’s. De #12 serie aller tijden heet The Sopranos en scoort een 9,2 uit 360.000+ stemmen en won 21 Primetime Emmy’s. Deze titel was tevens op Ziggo Movies & Series te vinden tot eind 2021, maar staat sinds de lancering op HBO Max in Nederland.

Bekijk direct The Sopranos 😎

(Video) Top 10 New Hollywood Movies On Netflix, Amazon Prime, Disney+ | Best Hollywood Movies 2023

4. Game of Thrones (8 seizoenen)

Game of Thrones | Official Series Trailer (HBO)

Met een torenhoge score van 9,2 op de internationale filmdatabase IMDb uit ruim 2 miljoen stemmen en een totaal van 59 gewonnen Primetime Emmy’s is dit er eentje die je echt gezien moet hebben. Naast Game of Thrones is ook de splinternieuwe spin-off House of the Dragon inmiddels op de streamingdienst te vinden.

3. The Wire (5 seizoenen)

The Wire - Season 5 Trailer - Official HBO UK

De #6 best beoordeelde serie aller tijden met een weergaloze score van 9,3 uit meer dan 300.000 stemmen op de internationale filmdatabase. Dat is The Wire, een gigantische hitserie over het kat-en-muisspel tussen de drugsdealers en politieagenten in de stad Baltimore. Tot een paar maanden geleden was de serie nog op te zien toen dit ‘The Home of HBO’ in Nederland was, maar The Wire verhuist nu naar het nieuwe video on demand-platform HBO Max.

2. Chernobyl (1 seizoen)

Chernobyl (2019) | Official Trailer | HBO

(Video) HBO Max Added 20 Astonishing Movies Nearly Everyone Needs to See

Op het nippertje behaalt deze serie van HBO uit 2019 de tweede plaats met een 9,4 uit ruim 600.000 beoordelingen. Daarmee is het de #5 meest populaire serie aller tijden. De miniserie won dan ook 10 Primetime Emmy’s. Chernobyl is een dramaserie die de vreselijke gebeurtenissen beschrijft rondom de kernramp in het Oekraïnse Tsjernobyl in april 1986.

1. Band of Brothers (1 seizoen)

Band of Brothers - Trailer - Official HBO UK

In 2001 lanceerde HBO de oorlogsserie Band of Brothers met Scott Grimes, Damian Lewis, Ron Livingston, Shane Taylor, Donnie Wahlberg, Peter Youngblood Hills en nog veel meer andere topacteurs. Deze titel is uitgegroeid tot de #4 best beoordeelde serie aller tijden met een score van 9,4 uit 10 en won 6 Primetime Emmy’s. Deze tiendelige serie vertelt het indrukwekkende verhaal van soldaten tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. We volgen de East Company van het Amerikaanse Leger, de 101st Airborne Division. Hun missies rijken van Operation Overlord tot V-J Day.

Volledige aanbod van films en series op HBO Max in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook vermelden we natuurlijk wat het aanbod van films en series op HBO Max in Nederland is.

Meer informatie over de streamingdienst

De prijs van een abonnement op HBO Max in Nederland is €5,99 – €7,99 per maand, maar bij een jaarabonnement betaal je omgerekend slechts €3,92 – €5,00 per maand (ruim 34% korting). Ook kun je op tv kijken met een app die sinds 8 maart te downloaden is.

Sluit je ook vooral aan bij de groep van HBO Max in Nederland op Facebook. Zo kun je de nieuwste berichtgeving ontvangen en met andere kijkers tips uitwisselen.

HBO Max in Nederland
(Video) PEPIJN LANEN over DE en ZIJN JEUGD, LIBIDO en VADERSCHAP | EFFE RELATIVEREN

FAQs

Welke HBO series moet je zien? ›

10 HBO series die je moet gezien hebben
 • Game of Thrones. Science-Fiction | 9 seizoen(en) | 158 aflevering(en) ...
 • Westworld. Western | 3 seizoen(en) | 100 aflevering(en) ...
 • The Wire. Drama | 5 seizoen(en) | 66 aflevering(en) ...
 • Sex and the City. ...
 • The Sopranos. ...
 • Big Little Lies. ...
 • Chernobyl. ...
 • The Leftovers.

Wat zijn de beste series op dit moment? ›

Dit zijn de 30 beste series op Netflix op dit moment: The Crown.
...
De 30 beste series op Netflix
 1. The Crown. The Crown / Netflix.com. ...
 2. The Watcher. ...
 3. Stranger Things. ...
 4. The Office. ...
 5. The Queen's Gambit. ...
 6. The Witcher. ...
 7. The Umbrella Academy. ...
 8. Ozark.

Wat is de beste serie van 2022? ›

Better Call Saul werd door de bezoekers van VPRO Cinema verkozen tot 'beste serie van 2022', gevolgd door Stranger Things en Oogappels.

Is er verschil tussen HBO en HBO Max? ›

Het grootste verschil tussen HBO Max en HBO is wat je kunt streamen. HBO Max Stream HBO en nog veel meer. Het nieuwe streamingplatform brengt nieuwe en iconische series en films van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network en Max Originals samen. HBO (voorheen HBO GO en HBO Portugal).

Welke series op Hbomax? ›

HBO Max

Wat moet ik zien op HBO Max? ›

Dit is een selectie van de beste HBO Max-series:
 • Game of Thrones.
 • The Sopranos.
 • Westworld.
 • Watchmen.
 • Band of Brothers.
 • Friends.
 • Sex and the City.
 • Succession.
Jul 14, 2022

Welke serie is het meest bekeken? ›

Bovenaan de lijst van best bekeken series staat, niet geheel verbazingwekkend, het vierde seizoen van Stranger Things. Bij de films prijkt The Gray Man, de actiefilm van de gebroeders Joe en Anthony Russo, bovenaan de lijst. Ook opvallend is dat er bij de films maar één sequel in de lijst staat.

Wat zijn de 10 beste series op Netflix? ›

Om je een handje te helpen, hebben wij de beste series op Netflix voor je op een rij gezet.
...
 1. Better Call Saul.
 2. Stranger Things. ...
 3. Breaking Bad. ...
 4. Squid Game. ...
 5. Peaky Blinders. ...
 6. Ozark. ...
 7. The Witcher. ...
 8. Bojack Horseman. ...
Jan 3, 2023

Wat is de populairste serie op Netflix 2022? ›

Top 25 beste series uit 2022 op Netflix
1Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022-2022) Drama, Misdaad 1 seizoen Bekijk op Netflix3,78(283) 66
2Heartstopper (2022-2023) Drama, Romantiek 2 seizoenen Bekijk op Netflix3,75(32) 5
3Wednesday (2022-2023) Komedie, Fantasy 2 seizoenen Bekijk op Netflix3,70(166) 28
2 more rows

Welke series zijn populair? ›

 • 9.5. Breaking Bad (2008–2013) misdaad / drama • Vince Gilligan. ...
 • 9.5. Planet Earth II (2016) documentaire / miniserie. ...
 • 9.4. Chernobyl (2019) drama / historisch • Craig Mazin. ...
 • 9.4. Band of Brothers (2001) ...
 • 9.4. Planet Earth (2006) ...
 • 9.4. The Last of Us (2023‑ ) ...
 • 9.3. The Wire (2002–2008) ...
 • 9.3. Avatar: The Last Airbender (2005–2008)

Wat is de langst lopende serie? ›

Coronation Street is een langlopende Britse televisieserie (een zogenaamde soapserie) geproduceerd door ITV Granada Television. De eerste aflevering werd uitgezonden op 9 december 1960. Op 7 februari 2020 werd de tienduizendste aflevering uitgezonden.

Wat is de beste Nederlandse serie? ›

Wij rangschikten de allerbeste.
 1. Undercover (2019 - heden)
 2. Penoza (2010 - 2017) ...
 3. Mocro Maffia (2018 - heden) ...
 4. Het geheime dagboek van Hendrik Groen (2017 - 2019) ...
 5. Vliegende Hollanders (2020) ...
 6. Klem (2017 - 2020) ...
 7. Oogappels (2019 - heden) ...
 8. Anne+ (2018 - 2020) ...
Jul 10, 2021

Is HBO Max de moeite waard? ›

Kijk je puur naar de series en films van HBO Max, dan is er weinig te klagen. Er is zoveel moois te kijken en in de toekomst komt daar alleen maar meer bij. Waarschijnlijk niet met enorme hoeveelheden tegelijk, maar in dit geval is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Wat is beter hbo of Netflix? ›

Ze staan op beide diensten, maar bij HBO Max moet je verder naar beneden in de top tien gaan om ze te spotten. Toch doen we nog even de rekensom: Netflix scoort met zijn top tien beste films een gemiddelde IMDb-score van exact een 8.8. HBO Max doet het maar net ietsje beter met een gemiddelde score van 8.83.

Welke streamingdienst heeft het grootste aanbod? ›

Netflix. We beginnen met de meest bekende en grootste streamingdienst in Nederland. Eind 2021 heeft ongeveer 58 procent van de Nederlandse gezinnen een abonnement op Netflix. Het bedrijf lanceert regelmatig 'Netflix Original' titels die exclusief gemaakt zijn voor Netflix.

Wat is nieuw op HBO Max? ›

Binnenkort verschijnen deze films en series op HBO Max in Nederland
TitelSoortNieuw
Meg 2: The TrenchFilm13 oktober 2023*
Blue BeetleFilm27 oktober 2023*
Dune: Part 2Film29 december 2023*
WonkaFilm23 februari 2024*
15 more rows
Jan 26, 2023

Welke serie moet je zien op Netflix? ›

Veel kijkplezier!
 • Squid Game. Squid Game is een nieuwe Netflix serie van Zuid-Koreaanse bodem. ...
 • La Casa de Papel. De fans van misdaadseries en criminele drama's zullen houden van de Netflix serie “La Casa de Papel”. ...
 • The Serpent. ...
 • The Crown. ...
 • Bridgerton. ...
 • Stranger Things. ...
 • Undercover. ...
 • The Queen's Gambit.
Dec 8, 2022

Hoeveel gaat HBO Max kosten? ›

TOEGANG TOT JE FAVORIETE TITELS EN MEER

*Betaal een volledig jaar vooruit met ons jaarabonnement van €59,99 wat gedurende het jaar overeenkomt met slechts €5,-/maand. Een maandabonnement is €7,99/maand.

Hoeveel apparaten HBO Max? ›

Er is geen limiet op het aantal apparaten dat je kunt gebruiken met je account, maar er is wel een limiet aan het aantal apparaten dat tegelijk kan streamen. Nederland: Met een Basis-abonnement kun je op één apparaat tegelijk streamen. Met een Standaard-abonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen.

Kan je HBO Max opzeggen? ›

Hoe zeg ik HBO Max op? Je HBO Max-abonnement wordt automatisch verlengd totdat je het opzegt. Zeg het 1-2 dagen voordat je volgende factuurperiode begint op (dit verschilt per provider). Wanneer je je abonnement opzegt, kun je blijven streamen tot het einde van je factuurperiode.

Wat is de meest succesvolle film? ›

Succesvolste films wereldwijd
RangTitelOpbrengst
1Avatar$ 2.923.706.026
2Avengers: Endgame$ 2.799.439.100
3Titanic$ 2.194.690.964
4Star Wars: Episode VII: The Force Awakens$ 2.071.310.218
96 more rows

Welke serie heeft de meeste seizoenen ooit? ›

1. The Simpsons – 31 seizoenen.

Wat is de grappigste film op Netflix? ›

 • 8.8. Forrest Gump (1994) drama / komedie • Robert Zemeckis. ...
 • 8.5. Back to the Future (1985) ...
 • 8.3. Inglourious Basterds (2009) ...
 • 8.2. The Wolf of Wall Street (2013) ...
 • 8.2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) ...
 • 8.2. Monty Python and the Holy Grail (1975) ...
 • 8.2. Green Book (2018) ...
 • 8.0. Life of Brian (1979)

Waar vind ik top 10 Netflix? ›

Netflix top 10: bekijk de best bekeken films en series

Je vindt de top 10 lijst op meerdere plekken in de app. De beste plek om te zoeken is bij het Nieuw en hot-tabblad onderin.

Wat is een spannende serie? ›

10 spannende thriller series op Netflix om te kijken als je kids al op bed liggen
 • The Bridge. Van deze spannende serie staan inmiddels al vier seizoenen online dus hier kan je wel even mee vooruit. ...
 • What/If. ...
 • Ratched. ...
 • You. ...
 • The Sinner. ...
 • Dirty John 2 – The Betty Broderick Story.
 • Tabula Rasa. ...
 • Case.
Dec 13, 2019

Welke serie moet ik kijken vrouwen? ›

Netflix vrouwenserie: dit zijn leuke Netflix series en films
 1. Crazy, Stupid, Love. Ik schaam me er niet voor, maar dit is mijn aller-allerbeste film. ...
 2. Gilmore Girls. ...
 3. Some Like it Hot. ...
 4. Unbreakable Kimmy Schmidt. ...
 5. Gossip Girl. ...
 6. 6. ( ...
 7. Crazy Ex-girlfriend. ...
 8. She's All That.
May 31, 2019

Wat is de duurste serie ter wereld? ›

Met $ 58 miljoen per aflevering - een totaal budget van $ 465 miljoen - is The Lord of the Rings: Rings of Power' van Prime Video de duurste televisieserie ooit gemaakt en overtreft het ook het budget van de films van $ 281 miljoen. De top 3 is mooi verdeeld over Disney+, Netflix en Prime Video.

Welke serie Netflix 2022? ›

De Netflix Top 10 series van 2022
 • Stranger Things 4.
 • Wednesday: Season 1.
 • Dahmer.
 • Bridgerton: Season 2.
 • Inventing Anna.
 • Ozark: Season 4.
 • The Watcher: Season 1.
 • The Sandman: Season 1.
Dec 28, 2022

Wat is de oudste serie? ›

Officieel is de allereerste soapserie The Guiding Light. Deze soap is in 1937 op de radio gestart en is in 1952 overgegaan naar tv. The Guiding Light, later alleen Guiding Light, werd voor het laatst uitgezonden in Amerika op 18 september 2009.

Welke series zijn nieuw? ›

Nieuwe series
 • American Auto. Seizoen 2 | Aflevering 1: Crisis. ...
 • 9-1-1: Lone Star. Seizoen 4 | Aflevering 1-1. ...
 • How I Met Your Father. Seizoen 2 | Aflevering 1 en 1. ...
 • De Avondshow met Arjen Lubach. Seizoen 3 | Aflevering 1. ...
 • Under the Vines. Seizoen 2 | Aflevering 1 en 2. ...
 • Onze Man bij de Taliban. ...
 • Accused. ...
 • 4,00 (1)

Hoe heet de nieuwe Nederlandse serie op Netflix? ›

Na Undercover (2019–2022) en Forever Rich (2021) is het tijd voor een gloednieuwe Nederlandse Netflix-productie: The Takeover (2022).

Wat is de beste Nederlandse film? ›

De best bezochte Nederlandse films aller tijden in Nederland (gemeten vanaf 1965)
Bezoek (x 1.000)
1.Turks Fruit3.338
2.Fanfare2.563
3.Ciske de Rat (1955)2.433
4.Wat Zien Ik!?2.359
16 more rows

Welke films en series op HBO? ›

Home Box Office

Wat is de beste streamingdienst? ›

Als jij op zoek bent naar een goede streamingdienst in 2022 dan is HBO Max+ een absolute aanrader. Wij hebben meer dan 10 verschillende streamingdienst vergeleken op prijs, aanbod, functionaliteiten en gebruikerservaringen en geen enkele streamingdienst scoorde zo goed als HBO Max.

Waarom is hbo zo duur? ›

Het collegegeld is bij alle door het Rijk bekostigde hbo's en universiteiten hetzelfde (wettelijk collegegeld). Dit kan hoger zijn als een student een tweede studie volgt op hetzelfde niveau, dus bijvoorbeeld twee bacheloropleidingen tegelijkertijd. Dan betaalt de student het instellingscollegegeld.

Is het het waard om hbo te doen? ›

'Met een hbo-diploma verdien je anderhalf jaar na je afstuderen ongeveer 1,35 keer zo veel als jongeren met een mbo-diploma op niveau 3/4', zegt Christoph Meng, onderzoeker bij het ROA. Academici verdienen ongeveer 1,55 keer zo veel.

Hoe moeilijk is het hbo? ›

Slagingskans op het hbo

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding. Na vijf jaar, dus met een jaar studievertraging, had slechts 46% van de studenten een diploma. 26% is na vijf jaar zonder diploma uitgevallen. 29% is nog steeds bezig met de opleiding.

Wat moet je kunnen om hbo te doen? ›

Met een havodiploma, een vwo-diploma of een mbo 4-diploma kunt u een opleiding gaan volgen aan een hogeschool. Voor toelating tot een universiteit heeft u een vwo-diploma of een propedeuse (eerste jaar) van een hbo-opleiding nodig.

Welke titel na afronden hbo? ›

Titels na een hbo-opleiding

na een bacheloropleiding: Bachelor (B); na een masteropleiding: Master (M); na een postinitiële masteropleiding (een opleiding die u volgt na een master): Master; na een bacheloropleiding op het gebied van landbouw en natuurlijke omgeving of techniek: ingenieur (ing.);

Welke titel met hbo? ›

Hbo-bachelor

Je mag de letter B (met eventuele toevoeging als verwijzing naar het vakgebied) achter je naam plaatsen. Sinds 2014 mag je ook de titels Bachelor of Arts (BA), Bachelor of Laws (LLB) of Bachelor of Science (BSc) gebruiken.

Welke titel na hbo V? ›

Wanneer je de studie Verpleegkunde succesvol hebt afgerond, ontvang je een bachelordiploma van Hogeschool Utrecht. Je mag de titel Bachelor of Science (BSc) voeren. Bij je diploma hoort een Engelstalig International Diploma Supplement (IDS). Het IDS is gratis en je ontvangt het automatisch.

Wat is de moeilijkste bachelor? ›

Natuurkunde wordt onbetwist als de moeilijkste opleiding gezien. Elf verenigingen zetten deze bètastudie op 1. Biomedische Wetenschappen, Farmacie en Geneeskunde werden elk één keer als moeilijkste genoemd. Samen met Kunstmatige Intelligentie vormen deze opleidingen de top vijf.

Is hbo zwaar? ›

Slagingskans op het hbo

Een bacheloropleiding is een vierjarige opleiding. Na vijf jaar, dus met een jaar studievertraging, had slechts 46% van de studenten een diploma. 26% is na vijf jaar zonder diploma uitgevallen. 29% is nog steeds bezig met de opleiding.

Wat kun je met een niveau 3 diploma? ›

De mbo-opleidingen op niveau 3 word je opgeleid tot een beroep waarbij je volledig zelfstandig verschillende werkzaamheden kunt uitvoeren. Denk hierbij aan de opleidingen MBO Verzorgende IG, MBO Financieel-administratief medewerker of MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang.

Wat is beter dr of drs? ›

– Academische titels (dr., mr., ir., drs.) gaan voor niet-academische: drs. ing.
...
Traditionele titels Top.
dr. + dr. ->dr.
ir. + ir. ->ir.
mr. + mr. ->mr.
drs. + drs. ->drs.
2 more rows
May 12, 2021

Wat is hoger hbo of master? ›

Na een 4-jarige opleiding aan een hogeschool of 3 jaar aan de universiteit krijg je de graad bachelor. Daarna kun je nog 1 tot 3 jaar doorstuderen voor een master. Dit kan een hbo-master zijn, maar ook een universitaire master.

Wat is de afkorting van drs? ›

Wat isDoctorandus

Doctorandus is de titel die je krijgt als je een universitaire master hebt afgerond. De afkorting van de titel is drs. Deze mag je voor je naam zetten. De titel word vooral gebruikt door mensen die voor 2002 zijn afgestudeerd.

Videos

1. 10 Best Netflix Series You HAVE To Binge Right Now
(WhatCulture)
2. Top 10 Best Magic - Fantasy - Adventure - Series TV Shows
(Cineglimpse)
3. HBO Max Review - Waarom HBO Max een harde aanrader is!
(Power Unlimited)
4. Pedro Pascal 5 Surprising Things You Didn't Know About Him
(Sam Toons)
5. Top 10 New Movies On Netflix, Amazon Prime, HBO MAX, HULU
(5% Entertainment)
6. 10 Beste Romcoms Op Netflix
(Netflix Nederland & België)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 03/17/2023

Views: 6453

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.