HBO Max - Nieuws, uitzendingen en tips - TVgids.nl (2023)

HBO Max - Nieuws, uitzendingen en tips - TVgids.nl (1)

Altijd al benieuwd naar de titels van Warner Bros., HBO, MAX Originals, DC en Cartoon Network? Dan zit je bij de nieuwe streamingdienst HBO MAX aan het juiste adres al voor€5,99 per maand.Iedere maand opzegbaar.

Ga nu naar HBO Max

Streaming Spannende nieuwe serie Irma Vep op HBO MAX Alicia Vikanderisde hoofdrolspeelster van de nieuwe HBO MAX-miniserie IRMA VEP (een anagram van vampire). Ze speelt een Amerikaanse filmster in deze misdaadthriller.
(Video) Nederlandse TV kijken in het buitenland: hoe doe je dat?
Streaming Nieuwe trailer van House of the Dragon op HBO MAX mét draken! HBO MAX heeft een teaser online gezet van House of the Dragon ennu is nog meer duidelijk wat we kunnen verwachten vande langverwachte prequel van Game of Thrones.
Streaming Serie Minx (met die piemels) krijgt tweede seizoen op HBO MAX De serie Minx krijgt een tweede seizoen op HBO MAX. De reeks gaat over de lancering van een erotisch blad voor vrouwen.
Streaming Mis ze niet: tien bovennatuurlijke series op HBO Max Aan fantastische series heeft HBO Max geen gebrek. Heb je deze klassiekers en nieuwe titels met een magisch of bovennatuurlijk tintje al gezien?
Streaming Zo kijk je alle Batman-films in de ideale volgorde Hij draait nog in de bioscoop, maar op 18 april kun je The Batman ook al zien op HBO Max. Daarvind je ook de meeste andere films met 's werelds beste detective/superheld. Maar wat is nu eigenlijk de ideale volgorde waarin je de Batman-films kunt afwerken?
Streaming Indrukwekkende waargebeurde oorlogsfilm The Survivor op Netflix De Pool Harry Haftoverleefdevernietigingskamp Auschwitz door te boksen. The Survivor vertelt zijn verhaal.The Survivoris een HBO-film maar is dus gek genoeg te zien op Netflix.
Streaming Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore al heel snel te streamen Het is bijna niet te geloven, maar Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore staathalf mei alop HBO MAX. Dat komt omdat het een Warner Bros.-film is.
Reality HBO MAX maakt eerste Nederlandse original: de realityshow FBoy Island HBO MAX heeft de eerste Nederlandse productie in de pijplijn. Het gaat helaas niet om een steengoede dramaserie, maar om FBoy Island Nederland, een realityserie met Lisa Loeb als presentatrice.
Streaming Tien recente films die je niet mag missen op HBO Max Op HBO Max vind je niet alleen de beste series, maar ook heel wat filmjuweeltjes. We hebben tien recente topfilms op een rijtje gezet. Sommige zijn heel bekend en andere heb je misschien gemist, maar ze verdienen alle tien je aandacht.
(Video) Als Dit Niet Was Gefilmd Zou Niemand Het Geloven
Streaming Bioscoopkraker The Batman al bijna te streamen Omdat HBO MAX bioscoopfilms 45 dagen na de première online zet, kun je al bijna kijken naar The Batman, een van de grootste krakers van dit jaar.
Streaming Het waargebeurde The Staircase is nu te zien op HBO Max De spraakmakende strafzaak rond Michael Peterson, die eerder werd uitgewerkt in een reeks true crime documentaires, is nu gedramatiseerd in een miniserie. Colin Firth en Toni Collette spelen de hoofdrollen in The Staircaseop HBO Max.
Streaming Releasedatum langverwachte HBO MAX-serie House of the Dragon bekend De Game of Thrones-spin-offserie House of the Dragon staat deze zomer op HBO MAX. De precieze datum is 22 augustus.
Streaming HBO Max maakt sympathieke serie over Julia Child, de allereerste tv-kok Voordat Joop Braakhekke, Gordon Ramsey en Nigella Lawson op tv konden verschijnen, moest de tv-kok eerst worden uitgevonden. De vrouw achter eerste beroemde kookshow was Julia Child en HBO Max maakte een serie over haar: Julia.
Streaming HBO Max maakt miniserie DMZ gebaseerd op DC-strip In de nabije toekomst breekt in de Verenigde Staten een tweede burgeroorlog uit. Het eiland Manhattan is een gedemilitariseerde zone, waar verpleegkundige Alma op zoek gaat naar haar verdwenen zoon. De miniserie DMZ zie je vanaf volgende week op HBO Max.
Streaming And Just Like That... krijgt een tweede seizoen bij HBO MAX Het vervolg op Sex and the City kreeg bakken met kritiek over zich heen, maar er keken wel veel mensen. En dus komt er een tweede seizoen van And Just Like That...
Streaming Verrassing: Oscarkanshebber King Richard met Will Smith staat nu al op HBO Max De première van King Richardstond op HBO Max gepland voor 24 maart, maar de Oscarkanshebber is nu al in de catalogus verschenen. De filmbiografie over Richard Williams, vader van tennisiconen Venus en Serena Williams, is genomineerd voor zes Oscars, onder meer voor beste film en voor titelrolspeler Will Smith.
Streaming Trailer: misdaadserie Tokyo Vice toont de grimmige kant van Japanse metropool Onderzoeksjournalist Jake Adelstein schreef een boek over zijn ervaringen als misdaadverslaggever in Tokio. Het vormde de basis voor de nieuwe misdaadserie Tokyo Vice op HBO Max. Ansel Elgort (Baby Driver) speelt de rol van Adelstein.
(Video) Amazon Fire TV in Nederland: brand je vingers er NIET aan!
Streaming Spannende misdaadserie The Thaw komt naar HBO Max Nu HBO Max in steeds meer Europese landen te zien is, groeit ook het aanbod aan Europese titels. De misdaadthrillerserie The Thawis de nieuwste Poolse titel in de catalogus.
Streaming Tweede seizoen van The Flight Attendant met Kaley Cuoco is onderweg Alleen op HBO Max kun je kijken naar The Flight Attendant, een komische thrillerserie waarin Kaley Cuoco (Pennyuit The Big Bang Theory) als stewardessCassie Bowdenin grote problemen komt. Het tweede seizoen van deze populaire HBO Max Originalis al volgende maand te zien.
Streaming HBO MAX en Discovery+ worden 1 streamingdienst Door een fusie in de mediawereldgaanHBO MAX en Discovery+ de krachten bundelen tot één streamingdienst. En dat scheelt toch weer een beetje.
Streaming HBO Max maakt miniserie DMZ gebaseerd op DC-strip In de nabije toekomst breekt in de Verenigde Staten een tweede burgeroorlog uit. Het eiland Manhattan is een gedemilitariseerde zone, waar verpleegkundige Alma op zoek gaat naar haar verdwenen zoon. De miniserie DMZ zie je vanaf volgende week op HBO Max.
Streaming Tien vragen en antwoorden over HBO Max Deze week ging HBO Max van start in Nederland. Veel enthousiaste kijkers kunnen eindelijk genieten van de kwaliteitsseries en films waar ze al zo lang naar hebben uitgezien. Ook waren er ook veel vragen en klachten in de eerste dagen dat HBO Max actief was. We zetten de belangrijkste op een rijtje.
Streaming Alles over de nieuwe streamingdienst HBO Max De nieuwe streamingdienst HBO Max is sinds 8 maart te zien in Nederland en het zou wel eens heel snel een grote speler kunnen worden.
Streaming Nieuwe comedy Minx met Jake Johnson komt naar HBO Max Op 8 maart gaat HBO Max in Nederland van start. De streamingdienst heeft niet alleen een enorme catalogus, maar voegt daar ook voortdurend nieuwe films en series aan toe. Een dikke weekna de lancering kijk je op HBO Max naar de nieuwe comedyserie Minx met Jake Johnson,voor de fans van New Girl beter bekend als Nick.
(Video) How to watch Dutch TV abroad
Streaming Euphoria is de meest getweete show van het decennium Het tweede seizoen van Euphoria breekt kijkcijfers op HBO Max, maar ook Twitter bezwijkt haast onder de enorme hoeveelheid tweets die fans de wereld in slingeren. Volgens Twitter is Euphoria de meest getweete show van het decennium.
Streaming Deze vier series zette HBO Max in het zonnetje Deze week maakte HBO Max zijn komst naar Nederland officieel met een perspresentatie. Naast de bekendmaking van de prijzen voor de verschillende abonnementenwas er ook aandacht voor de inhoud. Casey Bloys, de contentbaas van HBO Max, zette vier series speciaal in het zonnetje.
Streaming HBO Max is gelanceerd: deze series wil je zeker zien Vandaag opent de Amerikaanse streamingdienst HBO Max de deuren voor Nederlandse klanten. We hebben daarom speciaal nog eens tien aanraders opgedoken uit de HBO Max-catalogus.
Streaming HBO Max maakt prijzen bekend Vandaag heeft HBO Max, de streamingdienst van tv-zender HBO, zijn abonnementsprijzen bekendgemaakt. De dienst wordt in Nederland goedkoper dan concurrent Netflix.
Streaming Euphoria breekt records en krijgt derde seizoen Terwijl de Nederlandse fans van Euphoriaop een houtje moeten bijten, breekt het jongerendrama in Amerika alle records voor HBO. Het tweede seizoen vande serie met Zendaya is momenteel de best scorende serie voor HBO en HBO Max, en trekt het dubbele aantal kijkervergeleken metseizoen één. Daarbij komt ook nog het goede nieuws dat Euphoria een derde seizoen krijgt.
Streaming Eerste beelden van de Game of Thrones spin-off House of the Dragon Fans kijken al een tijdje reikhalzend uit naar de Game of Thronesspin-off House of the Dragon. En de eerste beelden zijn er!

Bekijk meer items

Geen verdere items voor HBO Max

(Video) Chernobyl (2019) | Official Trailer | HBO

Videos

1. #95 over Rick & Morty's Justin Roiland, Toy Story & Invincible
(Nerd Culture)
2. Aandeel Warner Bros Discovery: een ondergewaardeerde spin-off? | LYNX Beursflash
(LYNX Beleggen)
3. BONUS 29 HANKER: KEREM BURSIN NIET GEVOLGDE HANDE ERÇEL (MALAGA SPANJE\ SEN ÇAL KAPIMI)
(Falan Filan Series Turcas)
4. DMX On New Album Ft. Pop Smoke & Griselda, VERZUZ, Aaliyah, Prince & More | Drink Champs
(REVOLT)
5. The Handmaid’s Tale | Season 5 | Trailer
(Hulu)
6. 10 Beste Romcoms Op Netflix
(Netflix Nederland & België)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 03/08/2023

Views: 6455

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.