TDC dækningskort - se hvor godt TDC dækker, hvor du bor og arbejder (2023)

Find TDC dækningskort her.

Se herunder mulige mobilabonnementer på TDCs netværk.

TDC dækningskort

Uanset om du er ny eller kommende kunde hos TDC mobil, kan det være smart at kende til deres dækningskort, så du altid har mulighed for at tjekke op på, hvordan dækningen i dit område er. TDC har et af de stærkeste netværk i landet, så der er gode chancer for, at du også vil opleve god dækning hjemme hos dig, hvis du er TDC mobil kunde.

TDC har som de første i Danmark tændt for deres 5g signal. Bor du i en af de største byer i Danmark, herunder naturligvis København, så er det sandsynligt at du har 5g dækning. Selv hvis du ikke bruger TDC, så kan du få TDC 5g dækning, hvis du bare benytter et af de selskaber der gør brug af TDC’s master, som f.eks. Telmore, Hallo eller Eesy.

Hvis du tjekker dækningskortet i toppen af denne side, så kan du tjekke TDC’s mobildækning og dermed undersøge hvor god dækning og hvor hurtigt internet du kan forvente på din telefon i dit område, hvis du benytter et TDC selskab. Er du ikke i et område med 5g dækning, så er det sandsynligt at i stedet kan få 4g dækning, som I mange tilfælde kan være hurtigere end din fastnet internetforbindelse.

(Video) BCC Work Session - December 13, 2022

Med 4g dækning kan du ofte opnå mellem 100 Mbit og 150 Mbit hastighed, hvis du er forholdsvis tæt på masten. Det er som regel kun de hurtigste fibernet forbindelser der er hurtigere end dette. Der findes rigtig mange TDC master rundt omkring i Danmark, hvilket betyder at du stort set altid har god dækning med et mobilabonnement der benytter TDC’s netværk.

Så tjek dækningskortet fra TDC her og find ud af om du kan få 3g, 4g eller det helt superhurtige 5g i dit område.

Er du nuværende TDC mobil kunde, kan det også være en rigtig god idé at bruge dækningskortet, hvis du eksempelvis skal flytte, og gerne vil tage dine abonnementer fra TDC mobil med dig. Det er jo vigtigt, at der er god dækning fra TDC på din nye adresse, og det kan du altså tjekke ved at gøre brug af dækningskortet. Så hvad enten du er kunde, gerne vil være kunde eller måske bare er nysgerrig, hvis du er på jagt efter et nyt abonnement, men ikke ved, hvor du skal melde dig ind endnu, kan du gøre brug af dækningskortet.

Hvem bruger TDC’s netværk?

Der er flere selskaber der benytter TDC’s netværk. Der er naturligvis TDC selv, samt Yousee, Fullrate og Telmore, som alle er ejet af TDC. Derudover finder du også Velkommen mobil, Nettalk, Unotel, Eesy og Hallo.

God TDC dækning i hele landet

En af de mange fordele ved at blive kunde hos TDC er, at der er god mobil dækning i stort set hele landet. TDC har uden tvivl et af de stærkeste netværk, så du er sikker på at få så god en mobildækning som overhovedet muligt, hvis du ender med at blive kunde hos TDC. Er du træt af dårlig dækning hos din nuværende udbyder, er det bare med at overveje at få et abonnement hos TDC i stedet for. Så kan du få dækningen tilbage på din mobil.

(Video) Data Camp 4. november 2010

Derfor er TDC også en relevant mulighed for dig, uanset hvor i landet du bor. Om du bor på Bornholm, i Gedser eller Skagen spiller ingen rolle. TDC dækker dig ind, så du ikke skal bekymre dig om dårlig dækning hjemme ved din bopæl. Naturligvis kan du være uheldig at bo et sted, hvor der er ingen, der nærmest giver dig mobildækning, men det hører i den grad til sjældenhederne. TDC har rigtig mange mobilmaster rundt i landet, så uanset hvor du befinder dig, så vil enten være tæt på eller relativt tæt på en en af TDC’s mobilmaster. Næsten alle danskere vil derfor kunne opleve et rigtig godt netværk og en rigtig god mobil dækning, hvis de prøver at komme på TDC’s eget netværk.

Flere netværk i Danmark

Der findes flere forskellige mobilnetværk i Danmark, og TDC er et af de fire selskaber, der altså sidder på et af hovednetværkene i landet. Foruden TDC er det Telia, Telenor og 3 mobil, der sidder på de øvrige netværk. Herudover benytter Telia og Telenor de samme mobilmaster, så der TDC’s netværk er det ene af bare 3 store netværk i Danmark. Du behøver ikke nødvendigvis at have dit abonnement hos netop TDC for at nyde godt af deres netværk. Der er nemlig flere mindre teleselskaber, der er koblet op på TDC’s netværk, så du kan sagtens være på TDC netværket uden at have dit abonnement hos TDC’s hovedselskab.

På TDC’s netværk finder du eksempelvis teleselskaber som Telmore, Fullrate, Hallo, Velkommen, Eesy og Stofa mobil samt en række andre. Så hvis du ikke er interesseret i nogle af de abonnementer, du finder hos TDC eller YouSee, kan du jo eventuelt overveje at blive kunde hos et af de selskaber, der også gør brug af nettet, hvis der mere til deres priser. Det kan jo eksempelvis være, at du er glad for de tilbud, som du finder hos Telmore, og så er det jo bare med at blive kunde der, så du stadig kan nyde godt af den gode dækning, du får ved at være koblet på TDC netværket.

Den perfekte mobildækning på vandet eller i sommerhuset

TDC vil være det perfekte valg for dig, der enten har et båd, et sommerhus eller et kolonihavehus, hvor det er vigtigt for dig at have mobil dækning. Med TDC’s komplette dækning af stort set hele landet, er der eksempelvis også rigtig god dækning på store dele af farvandet i Danmark. Så sejler du tit ud i din båd, og vil du have mulighed for at kunne tjekke livescoren på fodboldkampene imens, eller vil du bare gerne kunne streame et afsnit af din serie, mens du ligger og nyder det gode vejr, vil det være klogt at overveje at få et abonnement hos TDC mobil.

TDC har også rigtig mange gode produkter til dig, der har et sommerhus eller et kolonihavehus, hvor du gerne vil have mulighed for at komme på nettet. Hvis du bare skal bruge din mobil, kan du nøjes med et mobilabonnement med en god mobildækning, uanset hvor dit sommerhus eller kolonihavehus ligger. Du kan også få mobilt bredbånd, hvis du gerne vil have lidt flere GB at kunne bruge af hver måned. Du er altid sikret en god og sikker forbindelse, hvis du vælger at blive kunde hos TDC, og der er altid hjælp at hente, hvis du har brug for support til produkterne.

Tjek mobildækningen inden du bestiller abonnement

Det er dog altid en god idé at gå ind og tjekke dækningen, inden du bestiller et nyt abonnement. Bare for en sikkerheds skyld. Selvom TDC har en af landets bedste netværk, der dækker stort set hele landet, kan du jo stadig godt risikere at bo lige nøjagtigt et af de steder, hvor dækningen bare ikke er tilstrækkelig nok. Og så vil det jo være ærgerlig at være blevet kunde hos TDC, hvis deres netværk ikke dækker ved lige netop din bolig. Så tjek gerne op på dette, inden du opretter et abonnement hos dem.

Det er nemt og enkelt at tjekke dækningen, da du bare skal klikke dig ind på TDC’s dækningskort. Så kan du nemt zoome ind og finde din bopæl, hvor du så tydeligt kan se, om der er mobil dækning eller ej, og hvor god dækning der eventuelt måtte være. Du kan også indtaste din adresse og blive ført direkte hen til den, så du ikke selv skal sidde og zoome ind og ud på kortet for at finde den korrekte placering. Dette kan du gøre nemt på både mobil, tablet eller din computer. Så uanset hvilken enhed du sidder med, kan du altså tjekke dækningskortet fra TDC.

Dækningsproblemer kan skyldes din mobil

Oplever du på et tidspunkt dækningsproblemer på din mobiltelefon, kan det skyldes mange forskellige ting. En af de årsager, der kan ligge bag, er kvaliteten af antenne på din mobil. Der er nogle enkelte mobiler, der er udstyret med en mindre god antenne, og det kan godt være årsag til udfordringerne med dækningen på din mobil. Dette ses blandt andet ofte på ældre mobiler, så hvis du en mobil af en ældre dato, er det måske på tide at skifte den ud med en ny. Det behøver ikke at være en ny mobil til mange, mange tusinde kroner, men i hvert fald bare en af en nyere dato.

Bare fordi en mobil er dyr, betyder det ikke, at antennen er bedre. Selvom Apple laver nogle af de dyreste mobiler på hele markedet, er det ikke ensbetydende med, at du får en bedre antenne ved at vælge Apple frem for mange af de øvrige mærker på markedet. Så lad være med at gå ud og købe en iPhone, hvis det bare er antennen, du går efter. Så kan du lige så godt spare de penge og vælge en lige så god mobil for en lavere pris.

Problemer med dækningen? Tjek driftstatus

Hvis du oplever problemer med dækningen på din mobil, kan det også skyldes, at der i øjeblikket bliver udført reparationer eller andet arbejde på den eller de master, der står i nærheden af din bopæl. Hvis det er de master, din mobil anvender til at få signal og dækning, er det klart, at du vil lægge mærke til det, hvis de skulle være ude af drift i en kort eller længere periode. Disse telemaster kan hele tiden få defekter, og så skal de repareres. Og mens dette arbejde bliver udført, kan du opleve gener på netværket, som går ind og har en effekt på din dækning.

Men hvordan finder du så ud af, om der i øjeblikket er arbejde i gang ved dine telemaster? Du kan blandt andet gå ind hos TDC mobil og læse deres driftstatus. Dette finder du typisk et link til, når du alligevel er inde og kigge på dækningskortet. Her kan du både se igangværende arbejde samt arbejde, der er planlagt ude i fremtiden. Er der planlagt arbejde på masterne hos dig inden for den nærmeste fremtid, kan du dermed nemt se det og planlægge ud fra det. Du kan også tilmelde dig en service, som giver dig besked, hvis der kommer arbejde eller skader på lige netop de master, der er i dit område.

Overvej wifi opkald

Hvis du har problemer med dækningen derhjemme, og du ikke kan finde ud af at løse problemet, eller hvis der bare ikke er nogen løsning på det, kan du med fordel vælge at anvende wifi opkald i stedet for. Wifi opkald er den perfekte løsning for dig, der ikke har tænkt dig at flytte hverken bopæl eller udbyder for at få en bedre dækning. Med wifi opkald ringer du nemlig op via din router, og på den måde er du altså sikret en meget mere stabil forbindelse, når du eksempelvis skal tale i telefon med venner eller familie.

Vi anbefaler også, at du gør brug af dit eget private wifi til at surfe på nettet, hvis du bruger din mobil til at være på nettet derhjemme. Er du endnu ikke koblet op på dit eget netværk, er det på tide at gøre det, så du først og fremmest sparer data, da du bruger boligens wifi i stedet for den data, der er i dit TDC mobil abonnement, og dernæst formodentlig også har en langt mere stabil og hurtig forbindelse ved at bruge dit wifi i stedet for at hoppe på mobilnetværket. Gør gerne brug af din router så meget som overhovedet muligt, når du nu har en.

TDC giver dig den perfekte løsning

Så uanset om du vil skifte mobilabonnement, savner mobilt bredbånd eller bare gerne vil have en ny mobil, kan du altså finde det hele hos TDC. De står altid klar til at hjælpe dig, og de har altid en lang række af produkter, som du kan tage et nærmere kig på, hvis du endnu ikke har gjort det. Du får en rigtig god og kvalitetsfuld dækning på alle produkter, uagtet om du vælger at købe mobilt bredbånd, eller om du bare vælger at flytte dit mobilabonnement til TDC i stedet for at blive der, hvor du er nu.

Har du brug for en ny mobil, kan du eventuelt overveje at købe den med et abonnement fra TDC. På den måde kan du være heldig at få en god mobilrabat på selve telefonen og dermed spare en del penge på købet. Du skal jo alligevel have et abonnement til din telefon, og så kan du jo lige så godt slå det sammen med et mobilkøb, hvis du alligevel skal have en ny mobil. Når du har fået din nye mobil med det nye TDC abonnement, kan du gå i gang med at surfe løs på et af landets bedste netværk.

FAQs

Hvor meget dækker TDC? ›

Ifølge eget dækningskort, så opnår TDC en dækning på hele 99,6 procent af Danmark med 4G. Og kigger vi på 5G, så påstås de her at dække 90 procent af landet. Men lokalt kan der være store forskelle, og faktisk kan der være forskel på, om du bor i stuen eller fjerde sal.

Hvilke mobilselskaber har bedst dækning? ›

Den bedste dækning har TDC. Herefter følger Telenor og Telia mens teleselskabet 3 må nøjes med fjerdepladsen. Det skal siges, at der kun er 104 point i forskel mellem top og bund i mobildækning. Et teleselskab kan maksimalt score 1.000 point i denne del af testen.

Hvem har det bedste netværk i Danmark? ›

TDC NET's mobilnetværk er blevet testet af Teknologisk Institut – og for 7. år i træk er det målt til at være Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk.

Er Oister TDC? ›

Her er, hvad du skal vide om skiftet til TDC. Kunder hos 3 og Oister, 3's lavprisselskab, er nu dækket af TDC's mobilnet i områder, hvor dækningen fra 3's eget netværk ikke er tilstrækkelig. Når en kunde på 3's netværk befinder sig et sted, hvor mobildækningen er dårlig, vil telefonen nu skifte (5.

Er der 5G hvor jeg bor? ›

Hvornår du kan få 5G dækning afhænger af, hvor du bor. Det nye mobilnetværk bliver nemlig ikke udrullet i Danmark på én gang. I stedet vil det blive introduceret løbende, efterhånden som teleselskaberne får større og større 5G kapacitet.

Er TDC og Telenor det samme? ›

Telenor. Telenor er det andet største teleselskab i Danmark, eller med andre ors så ejer Telenor lidt færre selskaber end TDC, og er derfor stadig en stærk teleudbyder. Telenor ejer CBB, Bibob, One Mobil og Canal Digital. Telenor ejer altså også flere velkendte lavprisselskaber.

Hvor er der dårlig mobildækning? ›

Har du problemer med mobildækning? Så besøg teleselskabernes hjemmeside, for at finde den bedste dækning i dit lokalområde. Dækningskort er tilgængelige på teleselskabernes hjemmesider. Her kan du se hvilket selskab som dækker dit område bedst.

Hvem bruger TDC netværk? ›

TDC Group driver teleselskaberne YouSee, TELMORE og eesy, som kører på selskabets eget netværk. Med de tre selskaber tilbyder TDC vidt forskellige mobilabonnementer til mange forskellige behov. Samtidig lejer teleselskaberne HALLO, Velkommen, Nettalk (Netto) og UnoTel sig også ind på TDCs net.

Hvilket netværk bruger TDC i Sverige? ›

Se hvilken dækning teleselskaberne har i EU-landene
3 Oister PlentiYouSee Fullrate TELMORE TDC Erhverv
Sverige4G4G
Tjekkiet3G4G
Tyskland4G4G
Ungarn3G4G
30 more rows
18 Jul 2017

Er Telmore en del af TDC? ›

HVILKE MOBILSELSKABER EJES AF TDC? TDC er uden tvivl den største spiller på det danske marked, blandt andet på grund af deres store portefølje af store og små teleselskaber. Af de mest prominente navne i TDC's kartotek findes Telmore, Fullrate og YouSee. Derudover ejer TDC blandt andet også Unotel.

Hvor hurtigt er 5G? ›

Hvor meget hurtigere er 5G i forhold til 4G? Du kan mærke markant hurtigere hastigheder på 5G i forhold til 4G. Med 5G mobilt bredbånd får du det næste generations mobilnetværk, hvor du kan opleve 37 til 317 Mbit. Med 4G ligger hastigheden fra 17 til 71 Mbit.

Hvor er der 5G i Danmark 2022? ›

Det skete udvalgte steder i København og Roskilde. I løbet af 2021 og i starten af 2022 kunne flertallet af kunderne få adgang til 5G hos 3. 3 forventede oprindeligt at have et landsdækkende 5G-netværk klar ved udgangen af 2021, men den seneste melding lyder sommeren 2022.

Hvad er forskellen på YouSee og TDC? ›

YouSee er ejet af TDC koncernen, og har tidligere heddet TDC Kabel TV og Tele Danmark Kabel TV. I dag er TDC's produkter til private i stedet blevet en del af YouSee, hvilket betyder, at TDC selv nu kun har erhvervskunder, mens YouSee altså har overtaget TDC's privatkunder.

Er YouSee og TDC det samme? ›

I juni 2016 blev TDC Privat og YouSee samlet til YouSee. Alle TDC's privatkunder blev derfor overflyttet til YouSee, som nu er Danmarks største teleselskab. Med sammenlægningen kan YouSee tilbyde bredbånd til 97 % af Danmarks befolkning. – enten via DSL (telefonstikket) og coax (kabel-tv-stikket) samt Fiber.

Hvorfor er OiSTER så billigt? ›

OiSTER blev i 2008 etableret som et lavprisselskab med fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Grundlaget for OiSTER har altid været, at det skal være nemt og billigt at være OiSTER-kunde. Det forsøger vi konstant at leve op til. Vi er derfor stolte af vores slogan 'Bedst til prisen'.

Hvor langt rækker en 5G mast? ›

Ifølge de professorer, TjekDet har talt med, kommer der sandsynligvis til at være mindre end 100 meter mellem hver mast i de områder, der bliver dækket af 5G-teknologien, men 5G-antennerne kan efterhånden laves så små, at de nemt forsvinder i bybilledet.

Er 5G det værd? ›

Med den kortere forsinkelse og større båndbredde, så er 5G en bedre løsning til hjemmets internet, hvor mange enheder er på samtidig og der henter større filer og lignende. Der er dog lige den udfordring, at der er meget få routere på markedet som understøtter 5G og de er meget dyre.

Er 5G bedre end 4G? ›

Det er nemlig, og hold nu godt fast, hele 65 gange hurtigere end de hastigheder vi har på 4G-netværket i dag – potentielt kan det blive op til 1.000 gange hurtigere TDC har testet 5G i en længere periode, og fik hastigheder på 1,9 gigabit i sekundet – til sammenligning er hastigheden på 4G omkring 40 megabit i sekundet ...

Hvad hed TDC før? ›

TDC A/S eller TDC Group (tidl. Tele Danmark) er en dansk telekommunikationsvirksomhed med rødder tilbage til 1879. I dag er TDC Danmarks største teleselskab med ca.

Hvem har flest master i Danmark? ›

Flest master og størst båndbredde

Hos CBB Mobil vil vi helst dokumentere tingene, og derfor skal du vide, at vi har Danmarks mest finmaskede net. Du har adgang til i alt ca. 4.200 master fordelt over hele landet, med både langtrækkende 2G master, 3G til tale/data og 4G dedikeret til lynhurtig data.

Hvem købte TDC? ›

I juni 2018 køber ATP, PFA, PKA og australske Macquarie TDC Group for over 40 milliarder kroner. Den australske fond ejer halvdelen, mens de tre danske ejere sidder på en sjettedel hver.

Hvad er bedst Telenor eller Yousee? ›

TDC klarer sig altså bedst, hvor 89,9 % af brugerne oplever et godt netværk. 3 ligger ikke langt efter med 86 % efterfulgt af Telenor med 81,4 % og til sidst 76,4 %.

Hvem har den bedste 4G dækning? ›

Telia og Telenor havde fra starten forspring på 4G-området, men mens de slog deres 3G-netværk sammen, var der ikke meget fokus på 4G, og det har betydet, at TDC har overhalet dem indenom – især i den brede dækning i yderområderne.

Hvor langt rækker en mobilmast? ›

I forhold til en telemast på 2.600 MHz har 800 MHz LTE betydeligt længere rækkevide, der teoretisk kan være op mod 20 kilometer, hvis der ikke er nogle forhindringer for signalet. Til sammenligning rækker en 2.600 MHz mast kun omkring 2.5 til 3 kilometer under optimale forhold.

Hvad er det bedste mobilabonnement? ›

Nedenfor har vi opsat en række mobilabonnementer, du kan tage højde for, når du vælger mobilabonnement.
 • Greentel – Bedste mobilabonnement til børn. ...
 • Eesy – Bedste mobilabonnementer med fri data. ...
 • Duka – Bedste mobilabonnement til ældre. ...
 • OK Mobil – Bedste mobilabonnement med mest data. ...
 • Oister – Bedste billige mobilabonnementer.
3 May 2021

Er Oister internet godt? ›

Oister er klart mit foretrukne teleselskab. En god, stabil dækning, billigt abonnement og en simpel hjemmeside, der ikke drukner i for meget unødigt "fyld", hvilket ofte er tilfældet hos moderselskaberne. En klar anbefaling!

Hvad koster et mobilabonnement hos TDC? ›

TDC mobilabonnement med fordele til familien
MobilselskabMobilabonnementpris /md.
Oister (3)6 timer Tale og 6 GB79 kroner
CallMe (Telia)Fri Tale og 40 GB149 kroner
CBB (Telenor)15 timer Tale og 15 GB99 kroner
Telmore (TDC)20 timer Tale og 20 GB129 kroner

Hvor dækker YouSee? ›

YouSee Mobil dækker i dag både TDC Mobil og Fullrate Mobil, da begge disse teleselskaber er ført ind under YouSee Mobil. Det benytter desuden TDC Groups netværk, som er et af de tre mobilnetværk, der er i Danmark.

Hvorfor virker mit internet ikke i Sverige? ›

Genstart din telefon. Find operatør manuelt fremfor automatisk. Det gør du typisk i din telefons indstillinger. Når du vælger manuel roaming/netværkssøgning, vil din mobiltelefon søge efter de mobiloperatører, der har den bedste dækning, hvor du befinder dig.

Kan man få fri data i udlandet? ›

Når du tilmelder dig Data i Udlandet, kan din telefon gå på nettet, bruge data og sende mms'er, mens du er i udlandet. Du kan stadig ringe og modtage opkald i udlandet, samt sende og modtage sms'er i udlandet, når du er afmeldt Data i Udlandet - dog skal du være tilmeldt Udlandstelefoni .

Hvem ejer TDC og YouSee? ›

Hvilke teleselskaber ejer TDC? Tilbage i 2019 adskilte TDC Group virksomheden i to selskaber: TDC NET, som driver TDCs mobilnet, og Nuuday, som består af TDC's kundevendte brands. Datterselskabet Nuuday ejer teleselskaberne YouSee, TELMORE, eesy, UnoTel, HomeMobil, TDC Erhverv og Relatel.

Hvem ejer CCDK? ›

TDC ejes af Angel Lux Common - en sammenslutning af fem internationale investeringsfonde. 3 ejes af Hutchison Whampoa Limited (60%) fra Hong Kong og Investor AB (40%) fra Sverige.

Hvorfor har jeg ingen tjeneste Telmore? ›

Det skyldes ofte fejl på hardware eller opsætning af din telefon/modem. Klik på "Hjælp" i topmenuen og se, hvordan du løser problemerne. I Telmore bruger vi TDC NET's mobilnet til at levere mobiltelefoni og internetforbindelse til dig.

Er 5G bedre end fibernet? ›

Hele infrastrukturen bag 5G er lavet til at kunne levere ekstremt høje hastigheder på – i fremtiden – flere gigabit i sekundet og en lav responstid. Det gør den trådløse 5G-forbindelse til et reelt alternativ til fibernet og traditionelt bredbånd, som oftest kan fås med hastigheder på op til 1 gigabit i sekundet.

Hvorfor går min mobil ikke på 5G? ›

Før en telefon kan koble på 5G hos en operatør, skal den have de rigtige konfigurationer i softwaren. Er dette ikke tilfældet, vil telefonen ikke få adgang til 5G-nettet. Derfor kan du ikke købe en tilfældig 5G-telefon og få hul igennem på 5G. Telefoner som er 5G-Ready vil dog fungere på 4G, 3G osv.

Hvad er forskellen på g4 og g5? ›

5G er den femte generation af mobilt netværk, og når det bliver udrullet fuldstændigt, vil det give mulighed for ekstremt pålidelig kommunikation, hastigheder der er op til 100 gange hurtigere end i de nuværende 4G-net og håndtering af endnu flere brugere og enheder på samme tid.

Hvilket netværk er det bedste? ›

I den seneste test fra Teknologisk Institut konkluderes det, at TDC landets bedste dækning og hurtigste netværkshastighed. Ikke nok med det, så har de også den klart bedste 5G-dækning. Der er blevet sammenlignet hastigheder 500 steder i landet i testen, hvor TDC præsterede 5G på 98,4 procent af disse.

Hvornår lukker 4G i Danmark? ›

Foto: Thomas Breinstrup/Berlingske. I vores nabolande er udviklingen den samme. Telia og Telenor lukker begge for 3G-dækningen i løbet af 2021, mens 2G-/GSM-nettet lukkes i løbet af 2025, så også denne kapacitet – i fagsprog kaldet spektrum – i stedet kan bruges på 4G og 5G.

Hvad er fordelen ved 5G? ›

5G er en forkortelse for 5. generation mobilnetværk. Denne nye netværksteknologi giver mulighed for større kapacitet, højere hastighed, mere sikkerhed og minimal responstid på overførsel af data (lav latency).

Hvad koster TDC fastnet abonnement? ›

For kun 99 kr./md. kan du ringe ubegrænset til både fastnet og mobil. Herudover får du adgang til følgende services: Vis nummer, Banke på og Voicemail.

Hvad koster YouSee om måneden? ›

Den mellemstore pakke hos YouSee koster 299 kroner om måneden og giver en hastighed på imellem 80/10 og 100/20 Mbit. Går man efter et hurtigt internet, kan man tage den næst-dyreste pakke, der koster 399 kroner om måneden.

Hvem er den billigste tv udbyder? ›

Bedste bedste tv-pakke 2022
 • #1 Yousee. 299 kr. Score: 9/10. 🔗 Besøg YouSee. ...
 • #2 C More. 99 kr. 29 kr. Score: 8/10. ...
 • #3 Stofa. 274 kr. Score: 7/10. 🔗 Besøg Stofa. ...
 • #4 Waoo. 129 kr. Score: 6/10. 🔗 Besøg Waoo. ...
 • #5 Discovery+ 99 kr. Score: 7/10. ...
 • #6 TV2 Play. 49 kr. 0 kr. ...
 • #7 Meget få kanaler. 49 kr. Score: 7/10. ...
 • #8 Telia TV. 99 kr. Score: 6/10.

Hvem samarbejder YouSee med? ›

TDC's netværk benyttes af Fullrate, YouSee Mobil, Telmore og Stofa Mobil. 3's netværk bruges af Zenji og Oister. Telia/Telenors netværk bliver brugt af Call me, Mit tele, Bibob, CBB Mobil og OK Mobil. Det er altså tydeligt, at det er de store selskaber, som sidder på rigtig meget magt i den danske mobilbranche.

Hvad koster YouSee? ›

Prøv det nye YouSee Play

Kom i gang fra kun 299 kr./md.

Hvem ejer Greentell? ›

Greentel drives af MobileValue ApS og du vil derfor som kunde hos Greentel opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS. Du kan bestille dit Greentel abonnement her på hjemmesiden eller hos din lokale Telekæden-forhandler.

Hvornår kommer 5G til OiSTER? ›

Det betød dermed, at kunderne hos 3 og Oister kunne hoppe på det hurtige 5G-netværk udvalgte steder i København og Roskilde. Det var oprindeligt 3s plan, at 5G-udrulningen skulle være færdiggjort og landsdækkende ved udgangen af 2021, men den seneste udmelding lyder sommeren 2022.

Hvem bruger OiSTER som netværk? ›

Find mobilselskabets mobilnetværk

Der er i alt tre store mobiloperatører her i landet og disse er Telia/Telenor, YouSee/TDC samt 3. Alle disse operatører har deres helt egne netværk, som andre selskaber også bruger. For eksempel bruger Oister og Zenji 3's netværk, hvorimod Call Me og CBB bruger Telia/Telenors netværk.

Hvor står 3 master? ›

På Dingeo kan du se afstanden til den nærmeste mobilmast for alle adresser i Danmark.
...
På mobiloperatørernes hjemmeside finder man opdaterede dækningskort:
 • www.telenor.dk/daekning.
 • www.3.dk/daekning.
 • www.tdc.dk/daekning.
 • www.telia.dk/daekning.

Hvilke udbydere bruger TDC net? ›

Hvem bruger TDC's netværk? Der er flere selskaber der benytter TDC's netværk. Der er naturligvis TDC selv, samt Yousee, Fullrate og Telmore, som alle er ejet af TDC. Derudover finder du også Velkommen mobil, Nettalk, Unotel, Eesy og Hallo.

Hvem har den bedste 4G dækning? ›

Telia og Telenor havde fra starten forspring på 4G-området, men mens de slog deres 3G-netværk sammen, var der ikke meget fokus på 4G, og det har betydet, at TDC har overhalet dem indenom – især i den brede dækning i yderområderne.

Hvilket netværk bruger TDC i Sverige? ›

Se hvilken dækning teleselskaberne har i EU-landene
3 Oister PlentiYouSee Fullrate TELMORE TDC Erhverv
Sverige4G4G
Tjekkiet3G4G
Tyskland4G4G
Ungarn3G4G
30 more rows
18 Jul 2017

Hvilket net kører YouSee på? ›

TDC skiftede i 2017 navn til Yousee, så alt telefoni, tv og bredbånd for privatkunder er samlet under Yousee navnet. Det er dog stadigvæk det gode gamle, men også opdaterede TDC netværk du kobles op på, hvis du vælger en mobil, der kører på TDCs netværk.

Er YouSee og TDC det samme? ›

I juni 2016 blev TDC Privat og YouSee samlet til YouSee. Alle TDC's privatkunder blev derfor overflyttet til YouSee, som nu er Danmarks største teleselskab. Med sammenlægningen kan YouSee tilbyde bredbånd til 97 % af Danmarks befolkning. – enten via DSL (telefonstikket) og coax (kabel-tv-stikket) samt Fiber.

Hvem kører på TDCs netværk? ›

TDC Group driver teleselskaberne YouSee, TELMORE og eesy, som kører på selskabets eget netværk. Med de tre selskaber tilbyder TDC vidt forskellige mobilabonnementer til mange forskellige behov. Samtidig lejer teleselskaberne HALLO, Velkommen, Nettalk (Netto) og UnoTel sig også ind på TDCs net.

Er Fastspeed ejet af TDC? ›

Fastspeed er et fiber- og bredbåndselskab der blev etableret i 2018, af de 3 stiftere Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk som alle har erfaring fra internetbranchen, hos henholdsvis TDC, Fullrate og Cybercity.

Hvad er bedst Telenor eller Yousee? ›

TDC klarer sig altså bedst, hvor 89,9 % af brugerne oplever et godt netværk. 3 ligger ikke langt efter med 86 % efterfulgt af Telenor med 81,4 % og til sidst 76,4 %.

Hvor er der dårlig mobildækning? ›

Har du problemer med mobildækning? Så besøg teleselskabernes hjemmeside, for at finde den bedste dækning i dit lokalområde. Dækningskort er tilgængelige på teleselskabernes hjemmesider. Her kan du se hvilket selskab som dækker dit område bedst.

Hvem har flest master i Danmark? ›

Flest master og størst båndbredde

Hos CBB Mobil vil vi helst dokumentere tingene, og derfor skal du vide, at vi har Danmarks mest finmaskede net. Du har adgang til i alt ca. 4.200 master fordelt over hele landet, med både langtrækkende 2G master, 3G til tale/data og 4G dedikeret til lynhurtig data.

Hvad er det bedste mobilabonnement? ›

Nedenfor har vi opsat en række mobilabonnementer, du kan tage højde for, når du vælger mobilabonnement.
 • Greentel – Bedste mobilabonnement til børn. ...
 • Eesy – Bedste mobilabonnementer med fri data. ...
 • Duka – Bedste mobilabonnement til ældre. ...
 • OK Mobil – Bedste mobilabonnement med mest data. ...
 • Oister – Bedste billige mobilabonnementer.
3 May 2021

Hvor dækker YouSee? ›

YouSee Mobil dækker i dag både TDC Mobil og Fullrate Mobil, da begge disse teleselskaber er ført ind under YouSee Mobil. Det benytter desuden TDC Groups netværk, som er et af de tre mobilnetværk, der er i Danmark.

Hvorfor virker mit internet ikke i Sverige? ›

Genstart din telefon. Find operatør manuelt fremfor automatisk. Det gør du typisk i din telefons indstillinger. Når du vælger manuel roaming/netværkssøgning, vil din mobiltelefon søge efter de mobiloperatører, der har den bedste dækning, hvor du befinder dig.

Hvilke teleudbyder ejer TDC? ›

Tilbage i 2019 adskilte TDC Group virksomheden i to selskaber: TDC NET, som driver TDCs mobilnet, og Nuuday, som består af TDC's kundevendte brands. Datterselskabet Nuuday ejer teleselskaberne YouSee, TELMORE, eesy, UnoTel, HomeMobil, TDC Erhverv og Relatel.

Hvem kan benytte TDC fibernet? ›

De fleste af de større udbydere lejer sig ind på TDCs netværk. Det gælder bl.
...
TDC
 • YouSee.
 • Hiper.
 • Kviknet.
 • Fullrate.

Hvem ejer YouSee? ›

HVILKE MOBILSELSKABER EJES AF TDC? TDC er uden tvivl den største spiller på det danske marked, blandt andet på grund af deres store portefølje af store og små teleselskaber. Af de mest prominente navne i TDC's kartotek findes Telmore, Fullrate og YouSee. Derudover ejer TDC blandt andet også Unotel.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated: 04/07/2023

Views: 6441

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.